Methode Bau Kft

Kőszőnyeg burkolatok

CONIPAVE

A kötőanyagot megfelelő ásványi keverékekkel, natúr vagy színezett kőszemcsékkel használják stabil, víz- és légáteresztő burkolatok készítésére.
Ezek a „kőszőnyegek” kül- és beltérben a legkülönfélébb alkalmazásokhoz használhatók, mint például járdák, parkolóhelyek, kertek kialakítása, teraszok és erkélyek, de egyedi design térbeli tárgyakhoz is. 

A kőszőnyegek úgy készülnek, hogy az esővizet a felület felszívja és a víz abból el tud szivárogni, amennyiben azt az altalaj be tudja fogadni vagy elvezetni.
A felületek nincsenek lezárva, így megfelelő vízáteresztő képességgel rendelkeznek.
A CONIPAVE anyagokkal könnyen és gyorsan lehet dolgozni.

Termékek:
– CONIPAVE 610                     1-komponensű, aromás PUR kötőanyag, színtelen, UV fényre sárguló
– CONIPAVE PU 653/1            1-komponensű, alifás PUR kötőanyag, színtelen, UV-stabil
– CONIPAVE PU 653/1 thix      2-komponensű, alifás PUR pórustömítő glettanyag, színtelen, átlátszó, UV-stabil

További információkért (felület, megmunkálás, kötőanyag fogyasztás, megfelelő kőadalékok, köszemcsék) és/vagy beépítési javaslatokért forduljon műszaki szolgálatunkhoz.

 

1-komponensű, oldószermentes, színtelen, aromás PUR kötőanyag, UV-sugárzásra sárgul, köszőnyegek alsó bázisrétegéhez alkalmas, vagy felső kopóréteghez – ahol a kötőanyag sárgulásából adódó színváltozás elfogadott. Natúr, vagy színezett kőszemcsékhez kül- és beltéri felhasználásra.

1 -komponensű, oldószermentes, színtelen, alifás, UV-stabil PUR kötőanyag, kőszőnyeg burkolatok  felső rétegéhez alkalmas. Natúr, vagy színezett kőszemcsékhez kül- és beltéri felhasználásra.

2 -komponensű, oldószermentes, színtelen, átlátszó, alifás, UV-stabil PUR pórustömítő, kőszőnyeg burkolatok  felső rétegének vízzáróvá tételére, kültéri és beltéri felhasználásra.

Bemutatjuk a CONICA kőszőnyeg rendszert.
Kérjük tekintse meg a CONIPAVE rendszer prezentációját, melyben műszaki információk, rendszerleírás és referencia képek találhatók.