CONIPUR CE

Az anyagok tökéletes keveréke
Pont-elasztikus burkolat felületmerevítő kemény közbenső réteggel a legjobb stabilitás, csúszásállóság és labdavisszapattanás érdekében

Első osztályú komponensek
100% tisztaságú, frissen előállított, tiszta eredetű anyagokból épül fel

100 % fugamentes
A helyszíni folyékony anyagok beépítésnek köszönhetően kisebb, egyenetlen beton alapfelületekre is tökéletes

Minden tömegsporthoz
A megfelelő burkolat minden sportághoz és minden korosztályhoz, a labdasportoktól a szenior gimnasztikaig

Leírás

KOMBI-ELASZTIKUS SPORTPADLÓ

A CONIPUR CE egy felületelasztikus alépítmény (PUR kötésű habszőnyeg és fa alátét mátrix) felső pont-elasztikus réteggel kombinálva. A felületmerevítő köztes rétegnek köszönhetően a CONIPUR CE rendszer nagyon jó stabilitást biztosít a sportoló számára.
A merev fa mátrixnak köszönhetően sporteszközökkel járható és terhelhető, valamint többcélú felhasználásra is alkalmas. Az aljzat simaságával szemben támasztott követelmények alacsonyabbak a pont-elasztikus és mix-elasztikus padlókhoz képest.
CONIPUR CE – a kombi-elasztikus sportpadló nagymértékben egyesíti a pont- és felület-elasztikus padlók előnyeit. Általában nagyobb a lengő tömegük. A faszerkezeten található pont-elasztikus réteg védő és kényelmes hatású.”
Megfelel minden fontos nemzetközi normának és műszaki szabványnak. A FIBA ​​és az IHF által is elismert.

Minden sportág (gyereksport): ♦♦♦◊◊      Minden sportág (felnőtt sport): ♦♦♦♦♦       Röplabda/kézilabda/futsal/ floorball: ♦♦♦♦♦     Versenyekre alkalmasság: ♦♦♦♦◊     Kosárlabda/badminton: ♦♦♦♦♦    Rendezvény, színház, koncert: ♦♦♦♦     Aerobic: ♦♦♦♦♦     Gimnasztika: ♦♦♦♦♦     Kerekesszékes sport: ♦♦◊◊◊     Rollhockey/ Cycleball/ hobbitánc: ♦♦◊◊◊